Qui sóc


Anna Garrell

Vaig realitzar els estudis de cant clàssic a Barcelona amb Concepción López (Liceu) i cant (tècnica O'neill) amb Glòria Denícola.  Els estudis d'ortofonia els vaig fer amb Carme Tulón al Centre d'Ortofonia Tulón i amb Glòria Denícola.

He fet els estudis de grau mitjà de música moderna al Taller de Músics de Barcelona, classes amb Lottie Lewis, Errol Woisky, Xavier Garriga i Gina WersteinSeminari d’improvisació de jazz amb Mill Bermejo (Berkeley).

He realitzat cursos de interpretació teatral a l’Escola El Timbal de Barcelona, estudis sobre la Veu en el Teatre (Mètode Linklater) amb Cristina Adaire a l'Institut del Teatre i L’Stage Internacionale de Commedia dell’arte amb Antonio Fava (Reggio Emilia - Itàlia)

He col·laborat amb el doctor foniatra Josep Lacima de l'Aliança de Vic i en l'actualitat i desde fa uns deu anys amb la doctora  foniatra Cristina Arias de Barcelona com a re-educadora dels seus pacients.

He treballat durant quinze anys fent classes particulars de veu, cant i foniatria per a actors, cantants i pacients amb disfoníes a Barcelona, Vic i Torelló, com professora de Cant, Ortofonia i Veu a l’escola Estudis de Teatre de Barcelona (Berty Tobias), a l'Àrea Moderna de les escoles de música de Vic i Torelló, a L’Institut del Teatre de Barcelona (centre Osona)  


He donat classes d'ortofonia i oratòria per a locutors de ràdio (Rac1) a Barcelona. Com a formadora de locutors de TV3 i 9TV i com a formadora en el cursos de Veu/Ortofonia dels CRP (Centres de Recursos Pedagògics), del CI.F.E de les comarques d'Osona i ICE del Barcelonès.


Classes de veu per a diferents companyies de teatre, entre d'altres: Trotam Teatre  (produïda originalment per Toni Albà), Cia. Nou69 Teatre (en l'espectacle L'Òpera de tres rals dirigida per Pep Tines) i al Festival de Teatre de Tarragona amb l'obra Gernika de Jerónimo López Mozo dirigida per Judith Pujol.


He fet i faig classes particulars per a actors i ballarins com ara Edu Soto, Meritxell Duró (La Cubana)-veure vídeo-, Nadina Campàs (Dagoll Dagom) entre d'altres...


Cantant professional des dels 21 anys he treballat amb diverses Orquestres de Ball i Trios de jazz actualment canto amb la banda de jazz-cabaret Black Bird.


Cantant i actriu  del meu espectacle "Essential Cabaret"  que he presentat a locals com ara "Luz de Gas", el Teatre del Raval, el Teatre Cirvianum de Torelló i el Sant Andreu Teatre" entre d'altres.