dilluns, 3 de setembre del 2012

La Veu. Aquest instrument maravellós que cal cuidar!Benvinguts  i benvingudes al meu blog.

Totes i tots els qui em coneixeu , segurament, direu que ja era hora!  Teniu raó, he trigat una mica però es que això de les noves tecnologies no és el meu fort. (De fet ha estat gràcies a en Quim Pañart de Lletra18 que em decideixo a tirar endavant aquest projecte)

Als qui no em coneixeu us diré que sóc professora de cant, de veu ( en l'àmbit de la pedagogia teatral) i ortofonista des de fa més de quinze anys i que en fa més de vint-i-cinc que sóc cantant professional.
En aquest blog us explicaré allò que faig i que més m'apassiona. 

Cantar i ensenyar a cantar son de les coses que més m'estimo i vull que aquest espai serveixi per explicar-vos  el què, el com i el per què d'aquesta passió.
Parlaré del cant, de com l'entenc i de com l'ensenyo. Parlaré del treball amb la veu, de com i perquè cal cuidar aquest instrument fantàstic que tots tenim i que ens permet comunicar-nos. Parlaré de l'ortofonia, que és una eina excel·lent per tractar els problemes associats al nostre aparell fonador...

Però el que més m'agradaria és que aquest blog servís també per escoltar-vos a vosaltres. Podeu comentar i preguntar, podeu suggerir-me temes sobre els que escriure...

Voldria, doncs, que aquest blog es pugui convertir en un espai per a totes i tots aquells qui volem conèixer, cuidar, gaudir i mimar aquest meravellós instrument: la nostra veu1 comentari:

  1. Felicitats per pujar al carro de les noves i no tan noves tecnologies. Molta sort en aquest projecte.

    ResponElimina